ARCHITECTUUR

Binnenwanden

Deze klant heeft slimme wand- en glasoplossingen. Voor de introductie ervan zijn afspraken gemaakt bij binnenarchitecten door heel Nederland gespecialiseerd in bedrijven. Hierop werden de adressen door ons eerst geselecteerd en is een mooi bestand samengesteld met veel leads.

ZORG

Ziekenhuismeubilair

Deze klant heeft een assortiment specialistische meubelen ontwikkeld voor ziekenhuizen. Wij brengen bij de juiste contactpersonen het merk en de grote voordelen van het gebruik onder de aandacht, genereren zo leads en streven naar een afspraak voor een proefplaatsing.


FACILITAIRE BRANCHE

Schoonmaakbedrijf

"Tegen de tijd dat het contract bij een bedrijf verlengd moet worden, willen ook wij aan tafel zitten voor een offerte". Wij brengen de leads in kaart en agenderen de beste tijd om ze te benaderen .


INDUSTRIE

Mechanische industrie

"Wij willen graag weten wat er nu gebruikt wordt, welk merk, wanneer men aan vervanging of uitbreiding toe is en of er nog andere opportunities zijn op ons vakgebied". Dat brengen we in kaart en waar een kans ligt, maken we een afspraak.

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Administratie

Onze klant wilde graag het klantenbestand uitbreiden met bedrijven in de directe omgeving. Wij hebben een mailing nagebeld, veel afspraken kunnen maken en onze klant heeft veel nieuwe opdrachtgevers mogen noteren.

PROJECT MANAGEMENT

Multinational

Voor onze klant, een internationaal advies- en ingenieursbureau, hebben wij bij overheidsinstellingen zoals gemeenten en waterschappen afspraken gemaakt ter introductie van o.m. managementinformatiesystemen.

INDUSTRIE EN AUTOMOTION

Afzuigsystemen

Voor een wereldwijde toonaangevende leverancier van afzuigsystemen maken we afspraken voor account managers in buitenlandse vestigingen met Frans en Engels als voertaal.

TRAINING

Diverse branches

Vaak hebben kleine ondernemers moeite met het maken van afspraken. Voor diverse trainingsinstituten doen wij dit voor hen.

BOUW

Volgsysteem

Bij de introductie van een nieuw product is uit de persoonlijke gesprekken die we hebben gevoerd duidelijk geworden wat de beste manier is om de markt te benaderen en in contact te komen met de beslissers. Daardoor wist de opdrachtgever het budget efficiënter in te zetten en veel leads te genereren.

ICT

Bedrijfssoftware

Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van een bepaalde processen waarmee elk bedrijf dagelijks te maken heeft. Wij benaderen gebruikers van een bepaald merk bedrijfssoftware om afspraken bij leads te maken voor een demo. Daarbij werken we in het CRM van de klant.

LANDBOUW

Toeleverancier mechanisatie

De klant wist dat er in het verleden problemen waren met de kwaliteit van de geleverde producten. Inmiddels zijn deze problemen opgelost en de klant wil graag de tevredenheid meten van de gebruikers. Dit onderzoeken wij jaarlijks.

MULTINATIONAL

Technische dienstverlening

Wereldwijd hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek gedaan in 5 talen waarbij alle onderdelen van de dienstverlening aan bod kwamen. Van eerste klantcontact tot afterservice.


HORECA

Toeleverancier

Via het internet is de verkoop bij een bepaalde doelgroep succesvol. Klant wil ook graag toeleverancier worden van de horeca. Zijn daar marktkansen? Wij hebben gebeld om dit te onderzoeken


AUTOMOTION

Dealer

Om het gebruik van de elektrische auto in de zakelijke markt te promoten hebben wij veel afspraken kunnen maken voor een proefrit.BOUW EN INFRASTRUCTUUR

Regel- en besturingssystemen

Voor deze toeleverancier voor gebouwen, industrie en infrastructuur maken we afspraken voor roadshows, seminars en account managers.


GROOTHANDEL

Cosmetica

De cosmetische markt is continue in beweging. Er worden steeds nieuwe producten en behandelmethoden ontwikkeld. Wij benaderen potentiële dealers voor het maken van een afspraak om de behandelmethode te demonstreren en te bespreken.