Content marketing is DE manier om gevonden te worden op het internet dus speelt een grote rol bij de customer journey en in het koopbeslissingsproces van jouw prospects. Het leveren van content aan je (potentiële) klanten, op het juiste moment en op de juiste plaats, is belangrijk.
Wat is content nu eigenlijk?
Prospects en klanten de helpende hand bieden zonder direct jouw eigen product of dienst aan te prijzen. Waardevolle informatie waarmee je helpt betere keuzes te maken of meer uit jouw product of dienst te halen. Het uiteindelijke doel van content marketing is klanten aantrekken en te binden. Ofwel, om van een prospect een klant te maken en van een klant een ambassadeur.
De één is beter in het creëren van content dan de ander.
Wij kunnen jou helpen.
Teksten schrijven
Soms is het moeilijk om inspiratie te vinden voor jouw blogs of content voor jouw website. Wij schrijven ze voor jou. Daarbij kijken we naar de doelgroep. Wat leeft er, welke problemen ervaart men en welke eventuele oplossingen zijn er? Zijn er trends waarop ingespeeld kan worden? We gaan op zoek naar onderbouwende afbeeldingen, quotes, statistieken, onderzoeken, case studies, video's en verhalen.
Teksten redigeren
Een extra paar ogen om naar jouw eigen teksten te kijken (van b.v. blogs en teksten op uw website) en mee te denken, kan goed van pas komen.
Ons uurtarief is € 75. Het schrijven van een blog kost gemiddeld 3 uur. Je ontvangt altijd vooraf een prijs.
Probeer ons uit en betaal de eerste opdracht alleen als je tevreden bent, dus no cure no pay. Dat geldt voor het schrijven van een blog of het redigeren van jouw eigen blog. Vul het contactformulier in of bel ons.